Kjoler homo for voksne menn voksne menn

kjoler homo for voksne menn voksne menn

...

Bedre sex oslo homo tantra

Jeg lurer på om dere har noen treff som kan være aktuelle for meg? Jeg er nok litt for gammel for de tradisjonelle møtestedene, føler jeg. Men, jeg ser at de treffene dere har er for menn eller kvinner.

Hvis jeg er en mellomting, eller begge deler, eller en helt annen ting enn en mann eller kvinne, vil jeg være velkommen hos dere da? Jeg føler at jeg ikke er verken mann eller kvinne, og har heller ikke behov for å gjøre kirurgiske inngrep med kroppen min. I de tradisjonelle arenaene føler jeg meg lite ønsket og lite sett, hvordan vil det være hos dere i Helseutvalget?

Du er selvsagt velkommen til å snakke med oss i Helseutvalget. Vi har dessverre ikke kjønnsidentitet som tema i våre grupper eller seminarer, men det kan hende du vil ha utbytte av de andre temaene vi snakker om.

Velkommen er du uansett. Hilsen Marga og Hans-Olav Komme ut sent - hva nå? Tante Grusom Finnes det noe statistikk som viser hvordan livet til Late Bloomers ble etter at de kom ut? Integrerer de seg lett i den skeive verden eller blir de gående i trygg nærhet til sin vante skap? Jeg tenker da på at vedkommende har vært så lenge innesperret i skapet at følelser og sjelsliv ikke har fått utfolde seg slik som er naturlig for mennesker.

Jeg kom ut for noen år siden i voksen alder, og det er garantert det beste som har hendt meg. Men jeg er irriterende sent ute med å interessere meg for kjæreste da og tror vel det er en form for "senskade" i forbindelse med oppholdet i skapet.

Per erling 44 Har ikke noe og spørre, om vil bare ønske Dere lykke til med arbeidet dere gjør. Takk skal du ha!

Og takk for alt det som du selv også bidrar med! Hilsen Hans-Olav Stadig i utvikling Innsendt av: Vi går alle gjennom ulike stadier i livet. Vi skal alle lære å krype og gå. Vi er uvilkårlig i utvikling hele tiden, selv om vi ofte føler stagnasjon og at lite skjer.

Mennesker og hendelser krysser vår vei, og vi påvirkes ustanselig av inntrykk gjennom våre sanser. Etter å ha rundet 50 og valgt å leve i homofilt samliv veldig sent i livet, ser jeg nå muligheter i stedet for problemer, utviklingspotensiale i stedet for begrensning, livsglede i stedet for frustrasjon Det handler om å stole på egne følelser, ta tak i seg selv og våge å handle!

Men jeg vet også smertelig godt at jeg aldri hadde kommet gjennom denne prosessen uten støttespillere og likesinnede menn. Derfor - takk til Helseutvalget og deres flotte tiltakt rettet mot oss Late Bloomere, og - ikke minst - alle de flotte menn i samme situasjon jeg har fått gleden av å møte i denne prosessen - menn som har gitt styrke til å tro på egen vurdering.

Det hjelper å møte andre! Dette synes vi var kloke ord å ta med seg og som vi gjerne videreformidler til andre. Takk for viktige innspill!

Hilsen Marga og Hans-Olav rådgivnings tjeneste? Hilsen Marga Innsendt av: Anonym har dere noen treff i bergen? Tror hun kunne hatt godt av å snakke med noen som har opplevd noe lignende. Hun har alltid visst at hun er lesbisk, men prøvd å fortrenge det. Jeg har oppdaget ganske sent i livet at jeg tiltrekkes av kvinner, kanskje fordi jeg har skjøvet det litt vekk og ikke ønsket å se nærmere på det tidligere. Men jeg har jo også vært tiltrukket av menn tidligere. Hvordan kan jeg vite om jeg nå er lesbisk, bifil eller hetrofil men som ønsker en variasjon i følelseslivet??

Dette er for mange en krevende jobb å gjøre helt alene. Her kan det være nyttig å ha en sparringspartner, slik at du lettere klarer å få oversikt og bli trygg på hva som er viktig og riktig for deg. Du kan kanskje gjøre dette på et familievernkontor, med familie eller venner eller hos oss i Helseutvalget. Ta kontakt med oss om du tror vi kan hjelpe deg med flere innspill, på telefon 23 35 72 00 eller e-post samtale helseutvalget.

Alle våre ansatte har taushetsplikt. Hilsen Hans-Olav og Marga Innsendt av: Er du en Late Bloomer? Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Morsomme bilder! Beste Safari tur i Africa 17 svar. USAs nye president svar. Hans-Olav Teigland og Marga Dijkman.

På forsiden Klar for parade? Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Hei, Når spørsmål om hvem man er og hvem man forelsker seg i dukker opp, bruker de fleste av oss litt tid på å undring. For noen vil det kanskje være nyttig å snakke med noen som man stoler på, og som gjerne har litt oversikt over tematikken. Det kan kanskje hjelpe deg å treffe andre med litt forskjellig erfaringsbakgrunn mht. Kanskje det da blir lettere for deg å plassere deg selv, og få oversikt over følelser og tiltrekning.

Hilsen Hans-Olav og Marga. Hei, Så fint at alle bitene endelig har falt på plass for deg! Din erfaring kan overføres til mange andre sider ved livet også. Vi trenger flere varierte rollemodeller som kan hjelpe oss med å finne ut hvem vi er og hvordan vi best kan leve våre liv. Det gjelder blant annet for hetero- og homoverdenen, kjønnsutrykk og kjønnsidentitet, seksualitet, kjærlighet og livsstil. Vi er glade for å høre at du har omgitt deg med venner som har gjort det mulig for deg å komme dit du er i dag.

Hilsen Marga og Hans-Olav. Hei, Du beskriver et velkjent dilemma, og det er viktig at du lytter til skepsisen din og gjør det som kjennes riktig for deg akkurat nå. Der er viktig med synlighet, men det er også viktig at de som eksponerer seg er trygge og komfortable når de gjør det. Dersom du er usikker på hvordan familien din vil håndtere det, kan du kanskje snakke med dem om dette først?

Hvilke holdninger har familien din til homofili, og trenger du å gjøre dem tryggere på dette før du eventuelt står fram i avisa? Noe av det viktigste synlighetsarbeidet handler om å være synlig overfor de nærmeste og de som betyr noe for en.

Du trenger ikke å stå fram i avisa for å være til hjelp og nytte for andre. Det går fint an å være synlig og tilgjengelig for andre ved å være åpen i dine omgivelser og engasjert i ulike nettverk. Hva med oss som er late bloomers,,, Innsendt av: Hei, Ja det finnes mange. Noen av dem blir litt mindre forvirret når de lytter til erfaringer fra andre som har det på samme måten. I Late Bloomers samtalegruppe kan du treffe andre som har spørsmål blant annet rundt identitet, legning og det å stå fram.

Helseutvalget har akkurat startet ny samtlaegruppe som går over åtte uker, en kveld i uka. Her er det fremdeles ledige plasser. Målet med gruppa er ikke at deltakerne skal komme ut eller f. Du kan lese mer om dette her: Er det verd det? Hei, Vi har erfaring med at mange tror at konsekvensene av å stå fram skal bli mye værre enn de faktisk blir.

Men vi kan heller ikke gi noen garanti i forhold til hvordan det kan gå i hvert enkelt tilfelle. Vi kjenner ikke forholdene i din familie, men det å snakke med andre om situasjonen og mulige konsekvenser, kan kanskje hjelpe deg til å bli tryggere på dine valg. Og folk begynner gjerne å lure på hva dette er for en tulling. Nå er jo jeg ikke mann, så det er mulig det er derfor jeg ikke har opplevd dette, men er dette virkelig et problem: Har som sagt aldri opplevd at dette har skjedd, og for å si det sånn skal det litt mer til enn en rosa skjorte for at jeg skal anta at noen er homofile.

Og enda mer til for at jeg skal se på noen som farlige. Jeg skjønner hva du mener TS. Og ja, akkurat når det gjelder klær så har kvinner større valgfrihet enn menn. Husker en venninne sin sønn ville gå med musefletter i barnehagen, moren forsøkte forsiktig og forklare at de andre barne kanskje ville synes det var rart.

Men han fikk gå med museflettene han da. Men det ble med den ene dagen Noen steder og folk er mer konservative enn andre, og en kar som er litt for fargerik i stilen, vil kanskje bli mistenkt for å være bøg.

Men langt hår og fargerike klær er i det store og hele totalt uproblematisk. Nå er vi jo vant til å se jenter i dongeri, sånn har det vært "alltid", og jenter i gutteklær er jo gjerne litt mindre "utspjåket" enn gutter som kler seg i jenteklær. Gutteklær er liksom litt mer nøytrale, enn f. Jeg tror det er der noe av det ligger - gutter som liker jenteklær tar den for langt ut tatt i betraktning anledning og tid på døgnet.

Ellers er jeg for at man får kle seg som man ønsker uten at noen burde bry seg, så lenge man ikke går naken. Det burde ikke deles inn i kjønn. Liker man farger og spjåk så gjør man det.

Liker man å gjemme seg i svart, så gjør man det. Dette er en problemstilling som jeg aldri har hørt om. At menn som bruker rosa skjorter eller har langt hår, automatisk blir sett på som homo, og som pedofil.

Hvilken verden lever du i? Men jeg har vært bort i folk som dømmer andre, som at de mener folk er homo hvis de går i rosa eller femint kledd. At de mulig er en hippie, bråkmaker, kanskje småkriminell hvis de har langt hår, spesielt om de har skjegg i tilegg og kler seg litt anderledes. Altså en mann kan liksom ikke ha enten langt hår, kle seg i rosa, gå i jenteklær uten å få spesielle stempler som enten homo, pedofil, kriminell, lat og slikt men ikke nødvendis alt samtidig.

Og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor noen mennesker har slike fordommer eller hvorfor "ingen" har slike fordommer mot damer. Jeg har to barn, og lillebror ser veldig opp til storesøster og skulle helst vært som henne. Han går med rosa klær, kjoler og skjørt rett som det er både hjemme, på butikken og i barnehagen.

Han er 3,5 år. Synes ikke man skal dømme voksne menn heller om de går med litt mer feminine klær, folk må få gå med det de vil for min del.

Slik skulle jeg hatt det da jeg var barn. Jeg tyvlånte min søsters kjoler. Alt ville blitt så mye lettere om min mor hadde vert slik som du. Jeg tenker at han er jo bare 3 år, så sannsynligvis er dette bare en fase han går igjennom fordi han ser opp til storesøster og vil være som henne. Men om han skulle vise seg å ha en trang til å gå med kjoler resten av livet regner jeg med at han vil bli sånn uansett om han får lov til det nå eller ikke..

Man er jo den man er inni seg uansett. Dersom man bor et sted der en gutt blir sett som nødvendigvis homofil fordi han går med rosa skjorte, vil jeg anta at kvinnen i manneklær med kort frisyre også blir sett som lesbisk.

Kanskje det ikke er så mange homofober som reagerer på jente-homofile? Forøvrig er ytre fremtoning det første vi dømmer andre mennesker på. Derfor blir signaleffekten stor. Om man ønsker å skille seg ut, uten å benytte stereotype signaler til det de er stereotyper for, vil man nok få en del uønskede reaksjoner.

Men uten folk som går utenom standardene, vil verden stå stille og bli et kjedelig sted. Når du trekker inn pedofil lurer jeg på hva du mener. Det skal nok uansett en del mer til for at jenter blir sett på som mulig pedofile - vet ikke om det er fordi færre jenter ER pedofile, eller fordi vi hører så lite OM de som er det. Gutter sminker seg nå og bruker sminke. Jobbet selv i barnehage med en homse gutt og han gikk i sånne klær du beskriver osv.

Tror det er forskjell på mennesker,mange er bare trangsynte. You need to be a member in order to leave a comment.

Eskorte homoseksuell praha reality sex

Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Morsomme bilder! Beste Safari tur i Africa 17 svar. USAs nye president svar. Hans-Olav Teigland og Marga Dijkman. På forsiden Klar for parade? Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Hei, Når spørsmål om hvem man er og hvem man forelsker seg i dukker opp, bruker de fleste av oss litt tid på å undring. For noen vil det kanskje være nyttig å snakke med noen som man stoler på, og som gjerne har litt oversikt over tematikken.

Det kan kanskje hjelpe deg å treffe andre med litt forskjellig erfaringsbakgrunn mht. Kanskje det da blir lettere for deg å plassere deg selv, og få oversikt over følelser og tiltrekning. Hilsen Hans-Olav og Marga. Hei, Så fint at alle bitene endelig har falt på plass for deg! Din erfaring kan overføres til mange andre sider ved livet også. Vi trenger flere varierte rollemodeller som kan hjelpe oss med å finne ut hvem vi er og hvordan vi best kan leve våre liv. Det gjelder blant annet for hetero- og homoverdenen, kjønnsutrykk og kjønnsidentitet, seksualitet, kjærlighet og livsstil.

Vi er glade for å høre at du har omgitt deg med venner som har gjort det mulig for deg å komme dit du er i dag. Hilsen Marga og Hans-Olav. Hei, Du beskriver et velkjent dilemma, og det er viktig at du lytter til skepsisen din og gjør det som kjennes riktig for deg akkurat nå. Der er viktig med synlighet, men det er også viktig at de som eksponerer seg er trygge og komfortable når de gjør det.

Dersom du er usikker på hvordan familien din vil håndtere det, kan du kanskje snakke med dem om dette først? Hvilke holdninger har familien din til homofili, og trenger du å gjøre dem tryggere på dette før du eventuelt står fram i avisa? Noe av det viktigste synlighetsarbeidet handler om å være synlig overfor de nærmeste og de som betyr noe for en. Du trenger ikke å stå fram i avisa for å være til hjelp og nytte for andre.

Det går fint an å være synlig og tilgjengelig for andre ved å være åpen i dine omgivelser og engasjert i ulike nettverk. Hva med oss som er late bloomers,,, Innsendt av: Hei, Ja det finnes mange. Noen av dem blir litt mindre forvirret når de lytter til erfaringer fra andre som har det på samme måten. I Late Bloomers samtalegruppe kan du treffe andre som har spørsmål blant annet rundt identitet, legning og det å stå fram.

Helseutvalget har akkurat startet ny samtlaegruppe som går over åtte uker, en kveld i uka. Her er det fremdeles ledige plasser. Målet med gruppa er ikke at deltakerne skal komme ut eller f. Du kan lese mer om dette her: Er det verd det? Hei, Vi har erfaring med at mange tror at konsekvensene av å stå fram skal bli mye værre enn de faktisk blir.

Men vi kan heller ikke gi noen garanti i forhold til hvordan det kan gå i hvert enkelt tilfelle. Vi kjenner ikke forholdene i din familie, men det å snakke med andre om situasjonen og mulige konsekvenser, kan kanskje hjelpe deg til å bli tryggere på dine valg. Noen forteller om at det føles befriende, men også utfordrende å stå fram.

Og de fleste sier at de ikke ønsker å gå inn i skapet igjen. De fleste av oss har brukt tid på å akseptere oss selv og det kan hende at familien også trenger tid. I mange familier går det seg til etter hvert. Hva tenker dere om "oss garvede"? Hei, Det er nok ikke et enkelt svar på det som alle Late bloomere kan stille seg bak. Noen sier at de skulle ønske de hadde kommet ut før, mens andre er glade for det livet de har levd så langt og ser på homolivet som en ny og spennende fase med oppturer og nedturer.

Hei, Du er selvsagt velkommen til å snakke med oss i Helseutvalget. Komme ut sent - hva nå? Hei Tante Grusom, Vi har ikke noen nøyaktig statistikk over hvordan det har gått. Men i oktober skal vi ha et gjenforeningsseminar for alle menn som har deltatt i Late Bloomerssammenheng. Da vil dette være et sentralt tema. Noe levekårsdata har vi. Det er mange årsaker til hvorfor det går godt eller dårlig, ikke bare at man har levd i skapet eller ikke. For noen går dette riktig så bra.

De får seg kjæreste, har godt forhold til familien og venner og har en sunn livsstil. Andre igjen strever med skyldfølelse og depresjon og kan trenge hjelp til å håndtere situasjonen. Dersom du ønsker en endring, snakker vi gjerne med deg om hvordan du eventuelt kan nøste opp i dine "senskader". Hei Per Erling, Takk skal du ha! Stadig i utvikling Innsendt av: Hei imagine, Dette synes vi var kloke ord å ta med seg og som vi gjerne videreformidler til andre.

Hei, Vi kan snakke litt med deg på telefon og finne litt mer ut av hva du eventuelt har behov for. Selv om du akkurat nå sliter med å godta deg selv som lesbisk, er det ikke sikkert at du trenger psykologhjelp. For at vi skal kunne hjelpe deg videre, trenger vi litt mer bakgrunnsinformasjon. Vi har ikke fått nok tid til å finne ut hvilke tilbud som finnes på Sørlandet, men dette kan vi finne mer ut av sammen dersom du tar kontakt med oss.

Ring Helseutvalget på 23 35 72 00 og spør etter Marga eller send e-post til marga helseutvalget. Hei, Du har sikkert rett i at det kunne være fint for henne å snakke med noen. Men hun må først og fremst ville det selv. Vi har dessverre ikke oversikt over et etablert nettverk for kvinner i Bergen. Men vi har mulighet til å sette henne i kontakt med andre Late Bloomers kvinner her i Oslo dersom hun ønsker det.

Uansett kan det være godt å få snakke med noen selv om det eventuelt bare er på telefon. Hei, Hva slags liv du har levd før definerer ikke hvem du er nå, eller kan bli. Hos noen svinger både følelser og seksuell praksis i perioder av livet. Det går fint an å være lesbisk eller bifil, selv om du fram til nå har levd heterofilt. Det viktigste er kanskje at du nå vil finne mer ut av de tingene du til nå har skjøvet vekk. Du trenger ikke umiddelbart definere deg som det ene eller andre.

Kanskje vil det være mest nyttig å se på de erfaringene og følelsene du har hatt og har, og derfra se om det tegner seg opp et spesielt mønster med tanke på tiltrekning. Hei, Din erfaring med mislykkede forhold i starten er kanskje vanligere enn du tror. En god del av oss har vært i gjennom en periode i begynnelsen av våre homoliv som både er spennende og kaotisk. Det tar litt tid før vi lander, og i mellomtiden hender det at vi roter oss borti mennesker som ikke er riktige for oss.

Det kan blant annet være vanskelig å skille på hvem som er kjæreste-emne, hvem som bare er venne-emne og hvem vi ikke trenger å bruke tid på. Vi håper ikke at dine erfaringer så langt betyr at du har fått et negativt inntrykk av alle lesber, og at du skjærer alle over én kam. Det finnes en masse hyggelige, ressurssterke og redelige damer der ute!

Lykke til med jakten på den gode kjærligheten, enten det blir en dame eller mann. Hilsen Hans-Olav og Marga Dette var alt vi rakk for i dag. Men faktum er at gutter har trangere rammer. Jenter kan være rosa prinsesser hvis de vil, eller tøffe guttejenter hvis de heller vil det.

Men gutter kan ikke velge rosa, for da er de femi. Og femi, det er ille det  tenk om han blir homo! At gutter har mindre spillerom henger selvsagt sammen med at jenter som kjønn har lavere status. Tradisjonelle gutteting er kulere, viktigere og ikke minst mer allmenngyldige, og når alle kompisene leker med kule gutteleker er det lite fristende å velge jentelekene med lavere status.

Alle barn kan ha blå parkdress, men bare jenter kan ha rosa. Gutter med rosa parkdress er — jeg vet ikke — femi? Alle taper Da Lego introduserte prinsesselego for jenter ble det ramaskrik. Men Lego har jo laget kjønnsspesifikke leker i årevis sjørøverskip og roboter, Ninjago og Star Wars og dinosaurer , det er bare ingen som tenker kjønn så lenge det er rettet mot gutter.

Gutter er jo normen, de representerer det objektive og nøytrale. Det er jentene som er kjønn. Dette er åpenbart en situasjon alle taper på. Jentene taper fordi de tingene jenter ofte liker blir ansett som mindre viktig og mindre interessant. Guttene taper fordi deres handlingsrom er mindre. Ingen vil være en femi gutt. Jeg er ikke enig i det. Pappaen til Sam er nå nominert til Father of the Year. Jeg er så hjertens enig med deg, gutter har mindre spillerom! Og ja, gutter er normen og jenter er kjønn.

Før Anna kom til verden trodde jeg at jeg kjempet for likestilling ved å ikke kjøpe typiske jentefarger til henne. Men nå har jeg skjønt at den virkelige kampen går ut på å la en evt lillebror arve jentegaredroben. Og det sitter litt langt inne, jeg innrømmer det. Selv om jeg ikke vil.. Senest i garderoben i bhg, jeg blir så forbanna! April 18th, at Det er nok av vordende feministmammaer som lover at deres datter aldri skal gå i rosa kjole.

Men det løser vel ingenting? Nei, det løser ingen ting! Det viderefører vel i grunn bare de samme kjønnsrammene og forventningene. Men du, jeg linket til deg i innlegget jeg nettopp la ut.. Håper det er oki. Kom til å tenke på dette innlegget som jeg skrev for en stund siden, men som jeg hadde glemt å poste, da jeg leste teksten din. Inger-Lise Bentzen Husby Reply: Det er helt tragisk.

Og, hvis deres sønner skulle bli feminine menn da…hva er problemet? En feminin mann betyr ikke en homofil mann. Bare en mann som er mindre macho, og mer som de fleste kvinner vil ha menn: Glimrende klargjøring og veldig viktig bevisstgjøring!

Dagens irritasjon — II. Det virker umulig å unngå at kjønnspesifikke klær og detaljer får en til automatisk å tenke at det er en gutt eller ei jente, f.

Men vi har også arvet en del typiske jenteklær, rosa lue, lilla fleecedress med prinsessekrone på osv. Er vi dårlige foreldre fordi vi kjøper rosa votter på tilbud?

Den dagen han blir veldig oppmerksom på dette selv stiller det seg selvfølgelig annerledes og vi må nesten prøve å lære han at det finnes mange måter å være en bra gutt på.

Men vi skal ikke kle han i jenteklær på trass. Nå får vi ei jente til sommeren og jeg regner med hun kommer til å bruke den blå parkdressen med fly og spiderman-joggedressen, og det vil ikke bety noe om noen tror hun er en gutt! Jeg tenker at det krever mer å la en gutt bruke fleecedress med prinsessekrone enn å la en jente bruke spiderman.

Merket selv at jeg måtte gå et par runder med meg selv før jeg innså at det var patetisk å ikke la vår to år gamle gutt bruke rosa fleece det som også er interessant er å se hvordan han — i mine øyne — forandrer seg når han har på rosa klær.

Plutselig ser ansiktet hans mye mer jentete ut! Jeg er helt enig med deg, jeg tror gutter har nesten trangere rammer enn jenter. I alle fall på en del områder. Hva er det å lære barna, da? Fortsatt en jobb å gjøre, ja! Og feminine menn er mildt sagt ingen høystatusgruppe i samfunnet. Er vel ikke for ingenting at det finnes en del barnelitteratur om tøffe jenter — men knapt noe om snille, svake gutter?

Jeg skal skrive master om tabuer i barnelitteraturen, og har begynt å orientere meg litt i feltet. Så langt tror jeg du har mye rett i det du skriver. Jeg tror det har å gjøre med at det har vært, og er, et behov for slike jentekarakterer.

Men det er absolutt et like stort behov for guttekarakterer som beriker og utvider det vi tradisjonelt oppfatter som maskulint eller guttete. Foreløpig har jeg funnet ei bok som kanskje går litt i den retningen, den heter Barbie-Nils og pistolproblemet. Er spent på å se om jeg finner flere. April 20th, at På mange måter hadde verden vært et bedre sted hvis det var slik. Da kunne vi definert kjønnsrollene selv ut i fra hva vi bedømmer som rettferdig og best for samfunnet.

Jeg skulle ønske det var slik. Problemet er at det ER biologisk betinget, og denne biologiske programmeringen lar seg ikke overstyre av holdningkampanjer og politiske vedtak.

Vi kommer ikke inn i denne verdenen som blanke ark. Vi kommer ferdig levert med fornåndsbestemt adferd, moral, og bias, og allerede i spebarnsalder ser med forskeller i adferden til gutter og jenter. Forskning har vist dette gang på gang. Det vi får fra miljøet er modellen vi bruker for å navigere i livet. Jo mer riktig den modellen er, særlig med tanke på menneskelig natur, jo bedre vil vi klare oss.

Å endre denne modellen, som dere vil, blir litt som å lage et kart der man tegner daler i stedet for fjell. Fjellene forsvinner ikke av den grunn, fordi fjellene eksisterer uavhengig av kartet.

En gutt som får en feilaktig modell av virkeligheten fra miljøet blir forsøkt vridd inn i en rolle han ikke er skapt for , og det er direkte skadelig. En mann burde ikke være svak. En gutt kan ikke læres at det er OK å være svak og underkastende fordi menn som er dette er ikke vellykede lykkelige menn.

De har null selvtillit, store problemer med å tiltrekke seg en partner, vanskeligheter med å danne alianser og har generellt dårlige sosiale ferdigheter fordi de opererer ned en feilaktig modell av virkeligheten. Da min sønn kom med rosa neglelakk i barnehagen, begynte de voksne å skratt le. Spesielt da de fant ut at mammaen ikke hadde neglelakk, kun sønnen- og ikke minst at han selv hadde malt den på.

Escortnet homoseksuell escortgutter